Begivenheder i Kerteminde Biblioteks Venner

Kalendervisning vil vises som tom indtil der er valgt

  • Vælg kategorier, der kan klikkes på flere så alle vises samtidigt, eller kun på en hvis du fx kun vil se “sangaftener”
  • Vælg evt tags,er pt ikke væsentligt fda den funktion ikke bruges
  • Vælg tidspunkt og visningsform (liste)
  • Vælg Udvid/fold sammen afhængigt af om du vil se detaljer
maj
30
tors
2024
Kom og giv bøgene vinger – et brag af et bogsalg Gl. Kerteminde Bibliotek
maj 30 kl. 10:00 – jun 2 kl. 17:00


Kerteminde Biblioteks Venner holder et brag af et bogsalg på det gamle bibliotek fra 30.maj indtil 2.juni, fra kl.10-17. Bøgerne er donerede af lokale borgere og er sorterede således, at man let kan finde den forfatter eller det emne, man søger. Det er første gange i tre år, at vi har et stort, centrale lokale til bogsalget og vi glæder os til at kunne vise alle vores bøger frem. De er lige til at betale, med priserne således: tors. 30.maj koster alle bøgerne 25 kr, fre. 31.maj, er prisen 15 kr., lør. 1.juni er den 10 kr. og søn. 2.juni kun 5 kr. per bog. Overskuddet fra bogsalget går til Kerteminde Bibliotek og til vores arrangementer der. Vi støtter biblioteket som kulturcenter og vil bidrage til kulturelle fællesskaber der. Bogsalget er et kulturelt fællesskab i sig selv!
Kom og giv bøgerne vinger, lad dem leve igen. Der går rygter, at papirbogen er død, men det er slet ikke det, vi oplever. Folk bliver så glade når de finder en helt særlig bog eller tre. Slap af i vores bogcafé og kig på bøgerne over en kop kaffe.