Formål og visioner

Formål

Foreningens formål er at styrke Kerteminde by bibliotek som kulturcenter for Kerteminde og omegn.

Kerteminde Biblioteks Venner blev stiftet i marts 2004 som en støtteforening for Kerteminde Bibliotek.

Langsigtede visioner

Kerteminde Biblioteks Venner vil gerne medvirke til at styrke de demokratiske samtaler i lokalsamfundet. Renoveringen af Kerteminde Bibliotek har åbnet for megen mødeaktivitet på biblioteket. Den gamle byrådssal og to gode mødelokaler gør det muligt for borgere at samles om vigtige emner på neutral grund. Foreningen arrangerer møder med emner af lokal, national og global interesse.

Kerteminde Biblioteks Venner vil gerne bidrage til bedre integration af samfundsborgere født i andre lande, ved at opfordre dem til at deltage i arrangementer på Kerteminde Bibliotek.

Kerteminde Biblioteks Venner vil gerne bidrage til at børn og unge lærer at elske bøger og bruge biblioteket. Der er brug for forskellige initiativer fra frivillige, som arbejder på at gøre bogens fiktive såvel som oplysende verden spændende for børn.

Helt overordnet deler og støtter Bibliotekets Venner de visioner som Kerteminde Kommune har for fremtidens åbne bibliotek.

lør
11:00 Lørdagscafe
Lørdagscafe
dec 9 kl. 11:00 – 12:00
Bogomtale: Cand. mag. Elisabeth Løye omtaler en bog. Filmomtale: Når Kino fortæller om deres kommende repertoire Musik: Østfyns Produktionsskole spiller musik..
tirs
16:00 Hyggelæsning for børn
Hyggelæsning for børn
dec 19 kl. 16:00 – 17:00
Hyggelæsning for børn på biblioteket Den 3. tirsdag i måneden fra kl. 16 – 17. En rigtig ulvetime!
ons
19:00 Sangaften Xmas Carols