Kalender

Begivenheder i Kerteminde Biblioteks Venner

Kalendervisning.

nov
20
tirs
Sangaften på biblioteket
nov 20 kl. 19:00 – 21:00

Aftenens vært er organist og korleder ved Herrested, Hellerup og Søllinge kirker, Lene Dam.

Lene er også korleder for Elisakoret i Kerteminde, der har fået sit navn fra den tidligere korleder, Birgit Elisa Lund, som koret desværre mistede i januar 2017. Desuden har Lene startet Lungekoret i Kerteminde, som er blevet et stort tilløbsstykke. Hun hjælper folk med lungeproblemer ved brug af åndedrætsøvelser og sange. Hun arbejder i øjeblikket på at starte endnu et lungekor.

Hun har valgt aftenens sange, som hun vil fortælle om. Arrangementet varer ca. 2 timer med en lille ”juice”-pause på 15 min. undervejs.

Jonie Kristensen vil akkompagnere til sangene. Alle er velkomne, og det er intet krav, at man skal kunne synge – hver fugl synger jo som bekendt med sit næb.

dec
8
lør
Lørdagscafé med Lone Skov
dec 8 kl. 11:00 – 12:00

Kom og nyd en times fordybelse i litteratur, film og musik i Kinos smukke café. Lørdagscafé er et samarbejde mellem Kerteminde Biblioteks Venner og Kerteminde Kino.

 

Ergoterapeut Lone Skov vil fortælle om bogen “Den, der lever stille” af Leonora Christina Skov. Bogen er selvbiografisk og skildrer forfatterens opvækst som enebarn i en dysfunktionel familie. Hun var Christina fra Helsinge hvor alting handlede om at gøre moren tilfreds. Da Christina kom med en afsløring omkring sin sexualitet, skulle den ties ihjel.

En repræsentant for Kinos repertoire-udvalg vil indvie os i kommende film.

Som rosinen i pølseenden, kommer Poul Gommesen med sin blæserkvartet og spiller julemusik. Kvarteten spiller på trompet, bariton og tuba.

Entréen på 40 kr. inkluderer kaffe, the og kage.

dec
18
tirs
Sangaften med Christmas Carols
dec 18 kl. 19:00 – 21:00

Endnu en gang skal vi hilse julen velkommen med disse ældgamle engelske julesange. Lucy Bergström vil lede arrangementet og fortælle om sangenes baggrund, om skikken med at synge julesange udendørs, fra dør til dør, i gamle dage i England.

 

Christmas carols afvikles med akkompangement af Jonie Kristensen, som også voksede op med disse sangperler (i USA). Aftenen slutter med, at vi danser igennem biblioteket imens vi synger et par velkendte danske julesange.

Entréen inkluderer forfriskninger i pausen.

nov
20
tirs
19:00 Sangaften på biblioteket
Sangaften på biblioteket
nov 20 kl. 19:00 – 21:00
Sangaften på biblioteket @ Kerteminde Bibliotek
Aftenens vært er organist og korleder ved Herrested, Hellerup og Søllinge kirker, Lene Dam. Lene er også korleder for Elisakoret i Kerteminde, der har fået sit navn fra den tidligere korleder, Birgit Elisa Lund, som[...]
dec
8
lør
11:00 Lørdagscafé med Lone Skov
Lørdagscafé med Lone Skov
dec 8 kl. 11:00 – 12:00
Lørdagscafé med Lone Skov @ Kerteminde Kino
Kom og nyd en times fordybelse i litteratur, film og musik i Kinos smukke café. Lørdagscafé er et samarbejde mellem Kerteminde Biblioteks Venner og Kerteminde Kino.   Ergoterapeut Lone Skov vil fortælle om bogen “Den,[...]
dec
18
tirs
19:00 Sangaften med Christmas Carols
Sangaften med Christmas Carols
dec 18 kl. 19:00 – 21:00
Sangaften med Christmas Carols @ Kerteminde Bibliotek
Endnu en gang skal vi hilse julen velkommen med disse ældgamle engelske julesange. Lucy Bergström vil lede arrangementet og fortælle om sangenes baggrund, om skikken med at synge julesange udendørs, fra dør til dør, i[...]