Nyhedsbrev arkiv og PR

Nyhedsbrev

Et nyhedsbrev orienterer medlemmerne om foreningen og dens aktiviteter 3-4 gange om året og sendes til medlemmer enten på e-mail eller med posten.

Opdatering pr juni 2017

Bestyrelsen har besluttet, at vi ikke længere vil sende et trykt nyhedsbrev ud til medlemmerne. Det vil i stedet komme som en vedhæftet fil med en kort email.
Selv om det er trist, at vi ikke længere skal sende nyhedsbrevet ud, passer det med tidens tendenser.
Portoen er blevet dyrere og posten tager lang tid med leverancen.
Og så vil vi hellere bruge jeres kontingent på interessante aktiviteter end på porto!
Hvis du ikke er på e-mail, skal du ikke gå glip af nyhedsbrevet.
Ring til mig på 51 31 75 70 og lad mig det vide.
Vi vil stadig forsyne dig med et nyhedsbrev på papir.
Ellers må I meget gerne sende jeres e-mail adresser til Inge van Dijk, hvis hun ikke allerede har den: inge.vandijk@dlgmail.dk
Og husk at opdatere den hos Inge hvis du ændrer mailadresse.

PR

Kerteminde Biblioteks Venner sender pressemeddelelser om foreningens aktiviteter til Kerteminde Ugeavis, Kjerterminde Avis (på nettet) og Fyens Stiftstidende. Aktiviteterne omtales også på plakater, som vises på storskærmen på biblioteket og på den lokale TV kanal MLTV.

Opmærksomhedsmail.

Medlemmer kan tilmelde sig til elektronisk udsendelse af nyhedsbrev, og få en påmindelses mail få dage før et af foreningens arrangementer.

[easy_contact_forms fid=7]