Finansering

Kerteminde Biblioteks Venner dækker sine aktiviteters omkostninger med de årlige kontingenter og med noget af overskuddet fra bogsalget.

Der er ca. 135 medlemmer i 2015.

Foreningen er godkendt under kommunens Folkeoplysningsudvalg.

Foreningen søger økonomisk støtte fra f. eks. fonde til særlige projekter. Teleslyngeanlæg, klaver og sangbøger i den gamle byrådssal samt computer med storskærm på bibliotekets stueetage er alle finansieret af sådanne bevillinger. Istandsættelse af den gamle retssal er derudover også dækket over foreningens driftsudgifter på samme måde som indkøbet af bøger til biblioteket.

lør
11:00 Lørdagscafe
Lørdagscafe
dec 9 kl. 11:00 – 12:00
Bogomtale: Cand. mag. Elisabeth Løye omtaler en bog. Filmomtale: Når Kino fortæller om deres kommende repertoire Musik: Østfyns Produktionsskole spiller musik..
tirs
16:00 Hyggelæsning for børn
Hyggelæsning for børn
dec 19 kl. 16:00 – 17:00
Hyggelæsning for børn på biblioteket Den 3. tirsdag i måneden fra kl. 16 – 17. En rigtig ulvetime!
ons
19:00 Sangaften Xmas Carols