Bogsalg

Kerteminde Biblioteks Venner arrangerer et stort bogsalg hvert år i efterårsferien (uge 42). Vi indsamler bøger fra byens borgere og forvandler Mødestedet (Strandvejen 10) til en velassorteret antikvarboghandel. Med massiv hjælp fra medlemmerne finder tusindvis af bøger nye ejere under bogsalgets tre dage. Med vores priser kan det lade sig gøre: 20 kr. om torsdagen, 10 kr. om fredagen og 5 kr. om lørdagen. Bogsalget, med tilhørende bogcafé, er et mekka for bogelskere og ét af årets højdepunkter. Overskuddet fra bogsalget er vores primære indtægtskilde og muliggør vores pengestøtte til biblioteket. Vi bruger også en del af overskuddet på kulturelle arrangementer i årets løb.

Praktiske bemærkninger: Hvis du vil donere bøger til bogsalget, vil vi helst have, at du selv opbevarer dem indtil efterårsferien og bringer dem til salgsstedet (Mødestedet, (Strandvejen 10, 5300 Kerteminde), om mandagen i uge 42. Men hvis dette ikke er muligt, skriv til mail eller ring til Lucy Bergström, 65 97 79 90. Man kan også lægge bøger i en særlig kundevogn opstillet i Superbrugsen 14 dage op til bogsalget.

Hvert år efterlyser vi frivillige fra vores medlemsskare til at hjælpe med bogsortering og salg af bøgerne. Hvis du vil stille op, skriv mail eller ring til Lucy Bergström (se bestyrelse).

Hewlett-Packard

mar
10
lør
11:00 Lørdagscafé – kulturcafé i Kino
Lørdagscafé – kulturcafé i Kino
mar 10 kl. 11:00 – 12:00
Agnete Holm Hvidt vil fortælle om Martin A. Hansens essay, “Skibet, Tinget og Kongen”. Hanne Anker vil spille musik for os. Kaffe, te og kage er inkluderet i prisen.
mar
13
tirs
18:00 Generalforsamling: vi evaluerer ...
Generalforsamling: vi evaluerer ...
mar 13 kl. 18:00 – 21:00
Vi begynder med et let måltid sammen. Kl.19 kommer vi i gang med generalforsamlingen, hvor vi evaluerer året, der er gået og beder medlemmerne om deres gode idéer til fremtidige initiativer. Vi slutter som altid[...]
mar
20
tirs
19:00 Sangaften på Kerteminde Bibliotek
Sangaften på Kerteminde Bibliotek
mar 20 kl. 19:00 – 21:00
Sognepræst Betina Noer Rasmussen vælger sangene og fortæller om sine valg. Jonie Kristensen akkompagnerer på klaver. Der er forfriskninger i pausen.
apr
14
lør
11:00 Lørdagscafé – kulturcafé i Kino
Lørdagscafé – kulturcafé i Kino
apr 14 kl. 11:00 – 12:00
Jens Oddershede, forhenværende rektor på Syddansk Universitet, vil fortælle om et historisk 3-binds værk om kongegrave. Morten Just står for musikken. Kaffe, te og kage er inkluderet i prisen.
apr
17
tirs
19:00 Sangaften på Kerteminde Bibliotek
Sangaften på Kerteminde Bibliotek
apr 17 kl. 19:00 – 21:00
Knud Pfeil Sørensen, skuespiller ved KAT mm, vælger sange fra højskolesangbogen og fortæller om dem. Jonie Kristensen akkompagnerer på klaver. Der er forfriskninger i pausen.